Läppens färg för alla

2

Jag accepterar – så sakreligiös som det är – att vissa kvinnor helt enkelt inte gillar rött läppstift. Det jag inte accepterar är att det inte passar dig. De kommer i en mängd undertoner (orange, rosa, blå, vin) och texturer (matt, sammet, satin, blank) och någonstans där, lita på mig lurar din ultimata röda läpp. Jag kan göra en ”hur man väljer” – en blåaktig röd gör tänderna ser vitare, en penna stoppar färgen från blödning – men i slutändan, som relationer, kan du behöva försöka få några att hitta rätt.

Jag kan inte göra utan … medicinsk pigmentering-zapping hudvård
Detta är inte ett sexigt hudvårdsmärke. Det kommer inte i fina förpackningar, det är inte särskilt shelfie-värdigt och det kommer inte få dig en miljon gillar på Instagram. Det är emellertid en episk hudväxlare så ignorera det vid din fara. Epionce faller under kategorin kosmeceuticals – hudvårdsprodukter med medicinsk kvalitet – och är populärt bland hudläkare och medicinska estetiker. Märket har blivit röstat som den bästa anti-aging hudvårdslinjen i USA och av goda skäl. Den har ett mycket effektivt leveranssystem. Jag gillar särskilt denna nattserum. Ja, det är inte en snip, men den bästa mörka fläcken och hyperpigmenteringsbehandlingar är sällan det billigaste. Serumet suger vackert in i huden och lämnar dig med en klibbig glöd. Det minskar och förhindrar uppkomsten av hyperpigmentering och gör det bättre än många av dess receptstyrkaekvivalenter. Ingredienslistan – gurkmeja, bambu, ärt, pepparmynta – läser som en hälsosam måltid, men formuleringen är verkligen kraftfull. Det exfolierar huden, undertrycker överproduktionen av melanin och utrotar befintlig pigmentering (glöm inte att ha solskyddsmedel). Otroligt, det gör det snabbt och försiktigt och är irritationsfritt.

På min radar: skölj kroppsbronzers för en hälsosam glöd
Skin fest Inte luras av namnet: det här kommer inte att lämna dig som en disco boll. Istället kommer avokado, chia frö och kokosnötolja formel att återuppliva huden och ge dig en naturlig glöd.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>