Ett steg mot sofistikering

beauty

Finns du en lösning för att ge dig ett nytt utseende i varje festlighet som är oändlig? Självklart ja, du kan lägga till en ny elegant eller funky touch för dig själv med en ny rockande frisör i varje samling som inte spenderar någonting praktiskt taget. Var det en middagsfest eller ett avslappet datum, missa inte det enklaste tillfället att se och känna sig vacker än någonsin tidigare med dessa enkla få frisyrer tips:

* Fiskhäft vänskapsfäste – Gör en hästsvans i nacken med ett elastiskt band som du kan skära bort med sax i slutet. Dela din hästsvans i två sektioner. Separera en liten del av ditt hår från ytterkanten nära bandet och korsa det över till andra sidan. Upprepa med en liten sektion från andra sidan. Fortsätt överlappande bitar från båda sidorna av din hästsvans hela vägen ner till slutet. Försök att fånga samma storlek (cirka en halv tum) delar från varje sida och upprätthålla jämnhet. När du har vävt till ändarna, säkra flätan med ett annat gummiband. Skär det elastiska bandet vid basen av din hästsvans.

* Vattenfall frisyr-Börja nära din hårlinje, plocka upp tre hårsträngar som om du börjar en fransk fläta. Korsa strängen närmast toppen av ditt huvud över mitten. Korsa nedre delen av den nya mellansektionen. Korsa den nya övre delen av den nya mellansektionen och sedan botten över mitten. Släpp mellansträngen så att den passar in i resten av ditt hår. Plocka upp en bit hår av samma storlek från din närhet. Denna sträng blir din nya toppsektion. Korsa det över mitten för att fortsätta flätan. Korsa den nedre strängen över det nya avsnittet och upprepa det andra steget till sista steget hela vägen runt huvudet. Säkra flätan bakom ditt öra med en bobby pin.

* Tappningkrullar – Börja på toppen och arbeta ner med curling iron. Se till att toppen och mitten får lika mycket värme som ändarna så att de inte blir platta. Låt krullen svalna tills håret känns kallt. När du är färdig med hela ditt huvud, borsta ut krullen tills du ser mönstret.

* Låg ballerina bun-Drag ditt hår snyggt in i en hästsvans på baksidan av huvudet eller högre med en borste för att undvika stötar. Säker hästsvans tätt med hårets elastik. Vrid hästsvansen som du gradvis slingrar den runt hårets elastiska, vilket skapar en smal cirkel och sätter in dina formade hårnålar. Se till att dina hårnålar innehåller hår från både huvudet och hästsvansen för att hålla din bulle nära huvudet. När du har skapat din bulle, sätta ihop ditt hårnät runt det med bobbynålar. Spraya hela huvudet med ett hårspray för att kontrollera omedelbart hår.

* Grov liten knut- Samla allt håret lågt i halsen i en hästsvans och säkra med en elastik. Löp ponnans svans genom elastisk halvvägs och lämna flera inches av svansen ut. Grova upp slingan med fingrarna genom att dra i hårstycken för att göra knuten fullare och mer texturerad. Ta del av svansen och vrid den runt slingan för att täcka håret. Säkra änden av svansen på undersidan av elastiken med ett par bobby stiften för att avsluta stilen. Denna stil kan vara lika lös och rörig eller så snygg som du vill.

* Fransk twist-Komb håret och separera en sektion av hår snyggt från den centrala delen av toppen av ditt huvud. Håll med sidostift. Kamma ditt hår helt igen, inklusive den separata delen och håll dem ihop med samma sätt som du gör när du gör en ponny. Håll ponnytorn och vrid ponny så att den täcker dina vänstra fingrar. Ta bort din vänstra hand från mitten av den vridna ponyen och håll den fast och fixa den på toppen med bobbynålar på alla sidor för att bilda en bulle. På samma sätt fixar svansen. Lossa det extra håret som kan komma ut ur bullen. Använd hårspray för det glänsande utseendet och lägg till hårtillbehör för att förbättra ditt utseende.

* Låg texturerad hästsvans-Samla håret löst i nacken. Skydda ponnyn med en elastik, samtidigt som du håller en tums sektion hårfri. Vik om den lösa delen runt elastiken. Säkra ändarna med en bobby pin. Ge din banan en liten våg ner längden på ponnyböjningen försiktigt under ändarna.

* Criss – Cross bun – Avsnitt av en nedre del av håret. Säkra bottendelen i en hästsvans. Tease hästsvans lätt. Rulla hästhästsvans uppåt och säkra med stiften på sidorna. Avsnitt av håret på kronan, reta lätt för att skapa lite volym. Vrid snittet löst och stift på toppen av den valsade sektionen. Dela sidosektionen i hälften. Vrid sektionen och säkra med en pinne på motsatt sida av valsen. Upprepa med vridning och stift. Vrid och stift den sista delen. Knappa lösa bitar som du vill.

* Down glamorös våg – Applicera en plommonstorleks mängd stylingmousse till din handflata. Applicera moussen på ditt hår från tipsen till rötterna. Kamma igenom för att fördela jämnt. Värm ett kromjärn med en tums diameter till den hetaste inställningen.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>